Dat er een keer een date zou komen, dat was al weer een hele tijd geleden afgesproken. Maar afgelopen week was het eindelijk zo ver! Een gezellige wandeling op de heide bij de Renderklippen in Heerde met een leuke date voor Dozer; Thirza. 

IMG 1643 resize logoThirza wilde graag eens de heide komen bekijken als deze in bloei stond, want dat moest zo mooi zijn volgens iedereen. Dozer was natuurlijk graag bereid om Thirza al dat moois te laten zien! Nou had Dozer Thirza nog nooit gezien, dus een beetje spannend was het wel! Ze zou eerst bij Dozer thuis langskomen, dus Dozer lag te wachten in de tuin. Het duurde niet lang voor hij een auto en een hond hoorde. Stiekum had de auto toch wel Dozer's eerste interesse, want hé; auto!! Hij zat er dan ook in een oogwenk in en wilde er eigenlijk niet meer uit. Maar goed, na wat aandringen van de baas deed hij dat toch maar. Het viel allemaal niet tegen, die Thirza. Sterker nog, het was eigenlijk wel een lekker teefje! Na een eerste kennismaking thuis, was het tijd om naar de heide te gaan, en de boel daar eens lekker op stelten te zetten en wat fotootjes te maken. 

Dozer moest wel even wennen aan het energie niveau van Thirza. Jeetje, wat was ze energiek en beweeglijk. En wat nog veel erger was; ze ging gewoon het water in. Dozer deed het vooral wat rustiger aan hoor! En het water in, dat was echt uitgesloten. Levensgevaarlijk, dat water. Dozer bekeek het allemaal rustig van een afstandje, dat water gedoe. 

IMG 1635 resize logo IMG 1639 resize logo IMG 1638 resize logo

Na dat rare gedoe in het water kon er gelukkig weer lekker doorgewandeld worden. En de heide; die was echt prachtig. De kleuren begonnen al een beetje af te nemen, maar het was nog steeds genieten. Dozer was er allemaal zo van onder de indruk, dat hij wel een fotootje wilde samen met Thirza. Hij was er erg enthousiast over.

IMG 1654 resize logo 

Omdat Thirza niet voor niets helemaal uit de randstad naar de heide was gekomen, moest er natuurlijk ook nog wel flink in de heide gesnuffeld worden. 

IMG 1661 resize logo IMG 1668 resize logo

Al met al een geslaagd dagje, vond Dozer! Hopelijk dacht Thirza er net zo over. De baasjes vonden het in ieder geval erg gezellig, en zéker voor herhaling vatbaar.