Bobcat & manden. Wie Bobcat een beetje kent, die weet dat dat best wel een "ding" is. Hij heeft er in zijn korte leventje al best een hoop versleten eigenlijk. 

Het begon met een heerlijke opblaasbare mand. Die lag wel fijn eigenlijk. 

Maar ja, toen ging de mand lek. Dat lag dus minder fijn. Toen kochten de baasjes een lekker zachte harige mand. Dat vond Bobcat vast fijn. Helaas was de mand niet opgewassen tegen de wilde nachten van Bobcat.

Dan krijg je uiteindelijk toch een probleem.

 

Eigenlijk moest hij nog minimaal twee jaar met deze mand doen. Maar ja, hij wilde toch wel heel graag een nieuwe. En als Bobcat iets wil, dan heeft hij genoeg manieren om z`n zin te krijgen. Wie kan er nou nee zeggen tegen dit koppie?

Er kwam dus een nieuwe mand. Maar deze keer eentje die niet zo makkelijk stuk ging. Maar lekker zacht moest hij wel zijn natuurlijk. Gelukkig hadden de baasjes nog een lekker oud kussen van de bank. Kleed er om heen en slapen maar!

 

Het was even wennen, maar uiteindelijk ging Bobcat om!

In de woonkamer hebben Bobcat en Dozer tegenwoordig een mooi nieuw kussen gekregen, maar dit kussen heeft Bobcat toch het liefste. Gelukkig ligt het op zijn slaapkamer, dus hij kan er iedere nacht van genieten. Dan weet iedereen nu tenminste ook waarom Bobcat altijd zo uitgeslapen is. Als hij wakker is dan. 

Bekijk alle foto`s van Bobcat & Dozer